restauracepraha3.cz  |   fitnesspraha3.cz
kadernictvipraha1.cz  |   kadernictvipraha2.cz  |   kadernictvipraha-4.cz  |   kadernictvipraha5.cz  |   kadernictvipraha6.cz  |   kadernictvipraha7.cz  |   kadernictvipraha8.cz  |   kadernictvipraha9.cz  |   kadernictvipraha10.cz
ČLÁNEK




Mezinárodní finále Style & Colour Trophy


Vůbec první slavnostní vyhlášení Mezinárodního kola soutěže L’Oréal Professionnel STYLE & COLOUR TROPHY se konalo v úterý 25. října v Lisabonu v rámci L’Oréal Professionnel Business Fóra 2016.

Událost probíhala v Meo Aréně před zraky více než 2 200 kadeřníků z 50 zemí světa a navíc ji sledovalo živě na Facebooku dalších více než 36 000 lidí. Hlavní cenu ve tvrdé konkurenci dalších 13 finalistů získali Aoife Bradley a Jenny Dawson z Dylan Bradshaw Salonu z Irska.

Národní kolo L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2016 se uskutečnilo letos na jaře a zúčastnilo se ho celkem 177 kadeřníků z České republiky a Slovenska. Výsledky byly vyhlášeny 27. května na galavečeru v rámci Kongresu Salon Expert 2016 a absolutní vítězkou se stala Anna Pavlicová z pražského Salonu Petra Měchurová. Spolu s ní do mezinárodního finále postoupili národní vítězové z těchto zemí: Argentina, Kanada, Kolumbie, Indonésie, Irsko, Jižní Korea, Maďarsko, Mexiko, Nový Zéland, Polsko, Velká Británie a Taiwan.

  Soutěž probíhala v rámci L’Oréal Professionnel Business Fóra 2016, které se koná každoročně za účelem pomoci vlastníkům salonů a kadeřníkům rozvíjet jejich byznys a načerpat inspiraci z posledních vlasových trendů, technik a nejnovějších inovativních služeb a produktů značky L’Oréal Professionnel. Tentokrát se uskutečnilo v portugalském Lisabonu.

  Mezinárodní porota byla složena z 5 špičkových expertů: Heath Grout ze Spojených států, Harumi Iwakami z Kakimoto Armsz z Japonska, Sally & Jamie Brooks z Brooks & Brooks z Velké Británie a Cecile Piel-Benson, mezinárodní technologický ředitel produktů L’Oréal Professionnel.

Výsledky:

Mezinárodní cena L’Oréal Professionnel za nejlepší barvu – Aoife Bradley & Jenny Dawson (Dylan Bradshaw, Irsko)

Mezinárodní cena L’Oréal Professionnel za nejlepší střih a styl – Kina You-Lin Tsai (Una Salon, Taiwan)

Mezinárodní cena L’Oréal Professionnel pro mladý talent – Sara Bergantini (Sinead Kelly, Velká Británie)

Mezinárodní cena L’Oréal Professionnel Style & Colour – třetí místo: Agnieszka Regina Latka (Avant Apres, Polsko)

Mezinárodní cena L’Oréal Professionnel Style & Colour – druhé místo: Solhan and Fenny Aprilla (Lie Kuang & Co. Creative Salon, Indonésie)

Mezinárodní cena L’Oréal Professionnel Style & Colour celkový vítěz: Aoife Bradley & Jenny Dawson (Dylan Bradshaw Salon, Irsko)

Cena veřejnosti – Joseph Presas Aquilar (Eric Pacheco Hair Lounge, Mexiko)

Cenu veřejnosti určili lidé prostřednictvím živého hlasování na Facebooku. Hlasovalo přes 15 000 lidí a Joseph Presas Aquilar z Mexika zvítězil s více než 3 500 hlasy.

Text a foto: L’Oréal Professionnel